Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 17:49 - Дори на Micrsoft се наложи да признае достойнствата на iPhone
Автор: ivantodorov83 Категория: Бизнес   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
0



Microsoft изкара на пазара приложение за преглеждане на изображения с висока разрещаваща способност - Seadragon:

Seadragon е проектиран да предостави нов начин за преглеждане на изображения независимо от размера на екрана, размера на файла или скоростта на вашата мрежа.  Приложението вече е достъпно за няколко платформи - включително Microsoft Surface, Photosynth и Silverlight.

Е, Microsoft са доста ентусиазирани, защото пуснаха на пазара нова версия - Seadragon Mobile.
Ако сте предположили, че приложението е предназначено да обогати опита на потребителите на “фантастичната” мобилна платформа на компанията, то сте в пълно заблуждение! Но всъщност от заглавието вече трябва да сте разбрали това!
В неизбежното признание за по-добрите качества на платформата на iPhone Microsoft пуснаха на пазара първо версия за платформата на Apple!:

Seadragon стана миболен.  Сега вече можете да опитате първата мобилна версия за да преглеждате изображения на вашия iPhone с повече детайли от всякога преди!


В App Store пише:
Преглеждайте огромни количества от изображения с високо качество гладко с едно почукване. Открийте цели галактики, най-дребните детайли на картите или преглеждайте цели колекции от снимки.


По-нататък се казва, че могат да бъдат преглеждани дори гигапикселови изображения.

И така чудото стана - Microsoft върху iPhone.

Така че ако някога сте искали да имате приложение на Microsoft на вашия iPhone, и не сте го чувствали като истински компютър без него, моля - Seadragon е ваш.

Разбира се не вярвам да изпуснете удоволствието да го наврете в носа на някои от вашите приятели-почитатели на Microsoft, за да им докажете, че все пак iPhone е най-добрата мобилна платформа.
Забавлявайте се!


Тагове:   iPhone,   apple,   micrsoft,   microsoft surface,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив