Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2009 22:49 - Жените го харесват меко
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.07.2009 22:51


 
image

Жените го харесват меко.

Как кое - лицето ти след бръснене. Както знаеш и сам, то понякога има кофти навика да се зачервява и да щипе след бръснене.

В по-тежките случаи вероятно ти се иска дори да си пъхнеш главата в камерата или да се намажеш с нейния фон-дьо-тен - толкова червено-горещо е всичко.

Всичко това се получава заради не добре подържана кожа на лицето и може много лесно да се справиш с него.

Караме го по ред.

Почистване на лицето

Миенето на лицето не е достатъчно, за съжаление. Веднъж седмично можеш да измиваш лицето си с ексфолиант, който премахва най-горния слой на кожата и така намалява вероятността косъмчетата да почнат да растат навътре.

Можеш да си вземеш сапун с такива частици, ако не искаш да имаш специален гел за лице, макар че не виждаме защо толкова се дърпаш.
Мъжката козметика, си е мъжка козметика и можеш да си я ползваш без никакви скрупули.

Крем за лице

Трябва ти, защото омекотява не само кожата на лицето, а и самите косъмчета. При следващото бръснене няма да имаш чувството, че косиш тръстиката, а ще се обръснеш за една песен време.

Подходящи продукти

В зависимост от вида на брадата ти трябва да използваш различни продукти. Ако имаш тънка или нормална брада, ти е достатъчна класическата пяна за бръснене.

Ако си с по-твърда брада обаче, за теб са по-подходящи геловете.

Самобръсначките с по-голям брой ножчета също са за по-дебелите бради. Ако твоята не е такава, няма смисъл да я тормозиш.

Не пропускай последния етап с лосиона за след бръснене. Затваря порите и предпазва именно от възпаления, причинени от праха навън.

Ако положението с дразненето и паренето е много сериозно, пробвай да си смениш козметиката и самобръсначката, може да става въпрос и за лека алергия.




Тагове:   кожа,   лице,   алергия,   меко,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив