Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2009 14:07 - 10 признака, че спешно се нуждаете от секс
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 1200 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

imageЗащо правим секс? Струва си ви се, че отговорът е очевиден - за да получим оргазъм. Или за продължение на рода. това пък ви звучи ви като новина? Все по-малко хора, участващи в голямото мероприятие, наречено секс, го практикуват движени точно от тази мотивация. По-голямата част от прогресивното човечество отдавна използва секса като приятно и ефтино средство за разпускане и като отдушник от куп проблеми.

Намирате се в перманентна депресия, всичко наоколо ви дразни



По време на секс настроението видимо се подобрява. Освен чисто психологическото удовлетворение, по време на сексуалния акт в организма се отделя хормонът ендорфин - онзи знаменит хормон на щастието, отговорен за позитивното възприятие на заобикалящия свят. Някои изследвания показват още, че подобреното настроение е свързано с промените в хормоналното състояние, обусловено от активацията на някои центрове на главния мозък. С прости думи казано: качесвеният секс подобрява химическите нива на организма, при това без човек да влага особени усилия. Така че отпусни се и получавай удоволствие.

Постоянно нещо ви боли

Ако е така, напред към леглото, за да намалите чувствителността към болка. Преди оргазъм в кръвта се излива хормон с тайнственото наименование окситоцин, под въздействието на който се образуват болкоуспокояващите ендорфини - естествени аналози на марфина. При жените сексът помага и за изработване на естрогени, които подтискат болката на предменструалния синдром. Извод: сексът е най-доброто обезболяващо.

Недоволни сте от теглото си, постоянно сте на диета, а ефектът е нулев

Леглото е най-добрият спортен уред изобретен от човечеството. Когато човек изпитва възбуда, пулсът му се увеличава от 70 до 150 удара в минута - като при тежкоатлетите по време на вдигане на щанги. Един полов акт изгаря поне толкова калории, колкото 15 минути тичане в добро темпо. По време на 30-минутен секс горим около 220 калории. Ако правите секс всеки ден, ще се отървете от половин килограм телесно тегло на седмица. Пресметнете колко се пада на месец!

Често ви нападат всевъзможни вируси

Укрепвайте имунната си система с помощта на секс. В кръвта на хората, които ГО правят редовно, се съдържат 30 на сто повече антитела, отколкото у привържениците на въздържанието. Затова сексуално активните дами и господа по-рядко страдат от грип, простуда и други инфекциозни заболявания. Ами онези друтиге болести? Решението е: презерватив, презерватив и пак презерватив. Това не значи, че трябва да наденете три едни върху друг, а че не бива да забравяте да ги купувате.

Не ви харесва размерът на вашия бюст

Невероятно, но факт: редовното практикуване на секс увеличава гръдната обиколка. Това се дължи на факта, че по време на възбуда се усилва кръвния поток към гърдите и те могат да нарастнат до 25 на сто.

Паметта ви изневерява, усвоявате зле информацията

На това също е трудно да му се хване вяра, но се твърди, че всеки оргазъм при жената увеличава IQ-то, сиреч коефициента на интелигентност. Американски учени, които неуморно изследват сексуалните възможности на двуногите, стигнали до извода: по време на оргазъм кръвообращението в организма се извършва на максимално високото ниво и обогатената с кислород кръв бързо достига до всички органи, в това число и до главния мозък. А центърът, който управлява хормоналната система - хипоталамусът, конролира също и работата на центровете на паметта и учението. Така че за студентите и студентките по време на сесия е добре да не се занимават само със зубрене...

Мъчи ви безсъница

След оргазъм не заспивате ли по-сладко? Онзи споменат хормон окситоцин има и силно успокояващ ефект, той е прекрасно сънотворно.

Не харесвате вида на кожата си

При секс се тренират всички мускулни групи. Особено тези важни за жените групи като таза, бедрата, коремната преса и ръцете. Освен това по време на акт кръвта изхвърля тестостерон, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Извод: редовният секс подобрява стойката. 20 минути секс се равняват на половин-часова сутришна гимнастика. Така че, ако по принцип сте слабичка, но не можете да се отървете от коремчето си, вече знаете какво да правите.

С ужас забелязвате всички признаци на стареене върху лицето си

При редовен секс в организма се увеличава така важният за жените колаген, който придава гладък и копринен вид на кожата. Изработваният прогестерон отървавава лицето от бръчки. Пак онези американски учени наблюдавали, че при двойки, които правят любов минимум три пъти в седмицата, след 30 години ПО ПРАВИЛО те изглеждат с пет години по-млади от връстниците си, отдадени на въздържание.

Като цяло постоянно сте недоволни от себе си

Всяка дългокрака хубавица, особено ако е по-млада от вас, предизвиква тиха завист, а снимките на моделките по списанията ви развалят настроението за цял ден... Само страстният секс може да излекува този недъг. Когато исканият от вас мъж ви каже, че сте най-желаната жена на всички времена, какво останало има значение. Когато си желана от мъжа е много по-лесно да приемеш себе си и да се заобичаш!




Гласувай:
4



1. viki11 - Тук много грешиш.
30.09.2009 14:34
Не ви харесва размерът на вашия бюст

Невероятно, но факт: редовното практикуване на секс увеличава гръдната обиколка. Това се дължи на факта, че по време на възбуда се усилва кръвния поток към гърдите и те могат да нарастнат до 25 на сто.



Точно тук смятам, че е уместно да споделя новината, която научих.
Как днес се прави секс.
Ученичка сваля ученик. И му казва, хайде да отидем някъде през голямото междучасие. Това означава, че ще правят 20 минутен секс. Е, ако излязат по-рано от часа и закъснеят за другия.
Те се били научили да свършват бързо.

Е, да е жив и здрав здравия секс! Може би аз не разбирам от това.))) Но пък те стават все по-недоволни един от друг, а отделението за млади госпожици в Майчин дом прави все повече операции и лечение на сексуалните машини,които имат нарушения, пълно е с тях там!
цитирай
Търсене

Архив