Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2009 13:50 - Хороскоп за 2009 година
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 1002 Коментари: 1 Гласове:
1



 Овен
Основния акцент за вас през 2009 година ще бъдат обществени инициативи, вашите изяви и промяна на имиджа ви или на социалния ви статус. През тази година ще имате късмет с приятели, ще подновите отношения със старите си приятели и ще намерите нови, които ще осмислят живота ви. Те ще ви гарантират сигурност и спокойствие и винаги ще са до вас, когато имате нужда. Пролетта ще ви донесе доста вълнуващи моменти в любовта, има вероятност да срещнете любовта на живота си или да преминете на ново ниво в отношенията с любимия си човек. Смело можете да стартирате нови проекти и да реализирате нестандартни идеи, защото мечтите ви сега ще се сбъдват. Успешни ще са сътрудничества и екипна работа. Създайте си нов режим и се опитайте да водите здравословен начин на живот.
 
Телец
Най-големите успехи през 2009 година ви очакват в професионалното ви развитие и в изграждането на кариерата ви. Само от вас ще зависи, какви резултати ще постигнете и какви върхове ще покорите, защото ще имате достатъчно предложения и инициативи от страната на високопоставените личности. Често ще ви се налага да потискате егоистичните си стремежи заради общи цели, но това ще допринесе до доброто ви име. Ще поемете повече отговорности и ще трябва да се научите да се съобразявате с другите. Вероятно е да се разделите с някои от шефовете си и да поемете в нова посока. Важно е тя да е обществено приемлива, в рамките на закона и полезна за другите. В любовта нещата ще вървят спокойно и без сътрясения, ще получавате подкрепа и разбиране от партньорите си и с тяхната помощ ще успеете да изградите стабилна основа за бъдещето си.

Близнаци
Тази година е оптимална за авантюристични начинания, откриване на нови хоризонти и разширяване във всички отношения – независимо,  дали става дума за мирогледа ви или за бизнеса. Насочете се към мащабни проекти и си поставяйте големи цели. Добре е да се насочите към партньорства с чужденци. През тази година ще имате доста възможности и поводи да пътувате в чужбина, където ще откривате необходимите ви хора, с които можете да реализирате съвместни проекти. Сред чужденци можете да срещнете някой, който ще запали огъня в сърцето ви и не е изключено да емигрирате. За да осъществите желанието си за стабилност, ще се наложи да предприемете промени и да напуснете сигурното си място, което не ви позволява добро развитие.  Ако обърнете погледа си към чужбина, ще намерите доста възможности за вашата реализация.

Рак
През 2009 година можете да разчитате на парите на другите, да вземете кредит, да работите с партньори, които ще инвестират във вас или вашите идеи. Имате уникални шансове да измените сериозно финансовото си състояние, успешни ще бъдат дори дейности, вървящи по ръба на закона. Има вероятност на получите наследство или да се сдобиете с наследник. Ако сте планирали някакви операции, те ще бъдат успешни и бързо ще се възстановявате, особено ако става дума за козметични или пластични интервенции. В любовта ще постигате целите си без особи затруднения, но ще ви се дава само това, което наистина силно желаете. Тази година ще се наложи да подредите емоциите си и да сложите в ред любовния си живот. Бъдете изключително внимателни при сключването на крупни сделки и не забравяйте да се консултирате със специалисти, за да не се окажете въвлечени в неизгодни за вас проекти.

Лъв
Партньори и хармония в емоционалния живот няма да ви липсват през тази година. Ако не сте обвързани, вероятността да срещнете половинката си и да сключите брак през 2009 година е изключително голяма. Ако вече сте срещнали любовта на живота си, сега можете да създадете успешни бизнес партньорства и да стартирате нов бизнес. Тази година ще е успешна и за съдебните спорове и занимания с най-различни правни въпроси. Ще се наложи да направите преструктуриране в начина, по който печелите парите си, и да внимавате с инвестиции. За да постигнете желаните цели, ще трябва да свиете сериозно разходите си и да се концентрирате върху бизнеса. Не е подходящо сега да давате пари назаем, а ако вече сте дали, се постарайте да ви ги върнат. Структурата, която сте създали, се нуждае от сериозна промяна, и е добре вие да я осъществите. Разчитайте на партньорите си и материализирайте техните, а не вашите идеи.
  
Дева
Тази година ще ви донесе късмет в работата, ангажиментите няма да ви липсват, както и съответното възнаграждение. Ако търсите нова реализиция или искате да смените работа, сега ще успеете да го направите. Вашите колеги или партньори по работа ще ви оказват подкрепа, ако се нуждаете. Има вероятност нещата да стават по-бавно, отколкото ви се иска, но ако имате търпение и сте упорити, ще успеете да се справите и да постигнете стабилни резултати. Годината ще е добра и за здравето ви, можете да се откажете от вредни навици, да се насочите към спорта и да коригирате теглото си, ако имате нужда. Семейното ви положение може да се промени и само от вас зависи, в коя посока ще е промяната – дали ще е брак или развод. Ще имате доста ситуации, в които ще решавате проблеми на другите, но така ще си осигурите сериозна подкрепа за проблемни периоди. За да запазите добрите си позиции, не бягайте от тези, които ви харесват.

Везни
През 2009 година късметът ще работи за вас повече от всеки друг път. Ще имате изключителни шансове да печелите по всякакви начини. Хазартните игри и лотарията не са за пренебрегване през тази година, така че изпитвайте късмета си по-често. Спекулативното ви поведение ще бъде възнаградено с добри резултати. Ако търсите нови връзки, сега ще имате повече възможности, отколкото сте си представяли, и флиртовете ви ще бъдат успешни. Има вероятност някое от многобройните ви романтични увлечения да се превърне в сериозна връзка и да промени живота и нагласите ви. Добре е да се насочите към развитието на духовната си сфера, да потърсите начини да релаксирате и да помагате на слабите и беззащитните. Очакват ви значителни промени в работата, смяна на персонала или нови колеги. Дошъл е момента да осъзнаете, че квалификацията и производителността са в тясна връзка и затова трябва да промените организацията си на труд.

Скорпион
Очаквайте позитивни събития в семейството ви и в семейните ви отношения. Тази година е подходяща за разрешаване на проблеми с имоти и собственост, за създаване на семейство или дом. С помощта на хората, които наистина ви обичат, ще успеете да реализирате желанията си за уют и сигурност. Сега е подходящо да стартирате нови проекти, особено ако в тях се включат членовете на семейството ви. Може да изпитате разочарование от приятелите си, затова не разчитайте на тяхната подкрепа през тази година. В плановете ви за чужбина ще настъпят промени, ако досега не сте имали такива, сега те ще се появят и ще изглеждат доста перспективно. Не е изключено да заминете, но за да успеете ще е достатъчно просто да промените средата, в която се изявявате и да скъсате с миналото. Дадено ви е през тази година да преосмислите ролята на семейството и партньорствата в живота ви.

Стрелец
Тази година ще е успешна за вашето образование, повишаване на квалификация, овладяване на нови умения или професии. Ще имате възможност веднага да реализирате на практика наученото и веднага да получите резултати, които ще са доста солидни. Високи постижения ви очакват в сферите на търговия, посредничество и реклама. Ако търсите емоционален партньор, насочете погледа си към хората, с които се виждате ежедневно, защото сред тях се намира най-подходящия за вас човек. Ще се разпаднат някои отношения с близките ви хора, но така ще се елиминират ненужни дразнения и загуба на време. Вероятни са конфликти с висшестоящите и ще се наложи да се подчинявате, ако искате да запазите сегашното си положение. Внимавайте със закона и спазвайте правила, за да избегнете сериозни неприятности. Сега е наобходимо да се включите активно в разговори, да подпишете важни договори и да разрешите проблеми, които ви пречат да пътувате.

Козирог
През 2009 година ще се материализира това, което сте поставили като основа предишната година. Колкото повече труд, време и пари сте инвестирали, толкова по-големи ще са печалбите ви. Годината ще е много добра за финансовото ви състояние, ще успеете да повишите сериозно доходите си. Сега можете да се захванете с нови инициативи и да развивате някои нестандартни или оригинални идеи. Ще изпитате трудности или ограничения, ако решите да придобивате недвижими имоти или водите съдебни дела, затова ги отложете, ако е възможно.  Ако планирате по-дълги пътувания в чужбина или емиграция, и там се подгответе за забавяния и пречки. Вашият мироглед и ценностната ви система ще претърпят доста трансформации тази година, особено по отношение на емоционални и бизнес партньорства. Някои партньори ще изчезнат от живота ви. Предстои ви ново начало и вие можете да изберете, в коя зона да е то и по какъв начин да се реализира.

Водолей
Това е вашата година, затова забравете за всякакви задръжки и притеснения и се насочете към реализация дори и на най-шантавите ви идеи. В която посока и да търсите късмета, той няма да ви липсва. Заложете на големи мащаби и не се ограничавайте в желанията си, защото сега мечтите ви ще се сбъдват. Всякакви промени във външния ви вид или промени, които са свързани с имиджа ви или представянето ви в обществото, ще бъдат изключително успешни и добре приети. Ще имате успех и в работата, и в любовта и ще получите дългоочакваното признание. Реализирайте вашите идеи, а не тези на другите и сами избирайте средата, която искате. През тази година ви се дават изключителни възможности да се изявите и да се заявите като лидер в сферата си, да извадите на показ всичките си потенциали, таланти и възможности. Изявявайте желанията си – сега те ще бъдат чути.
 
Риби
Най-големите ви шансове през тази година са свързани с чужбина и със съвместни проекти с чужденци. Можете да опитате късмета си зад границата, там директно ще можете да постигате целите си, без да се налага да се съобразявате с другите. Тази година ще откриете за себе си нови пътища и нови възможности за реализация, някои от които може да ви насочат към занимния с философски или религиозни въпроси. В любовта ви очакват доста емоции и вълнуващи моменти, но едва ли ще успеете да ги запазите за дълго, защото сега вашия приоритет ще са свободата и  независимостта ви. През тази година ще трябва сами да реализирате целите си и да не разчитате на партньори и техните съвети. Консервативните подходи и старите модели ще отпаднат от живота ви, както и хората, които пречат на вашето развитие. Ако имате здравословни проблеми, тази година ще успеете да ги отстраните.



Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
1



1. hristam - Беше ми интересно
30.09.2009 13:54
да попрочета какво ново занапред около светлата ми личност. :)))

Благодаря за тази възможност :)
цитирай
Търсене

Архив