Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2009 17:39 - Как да си направим сами интимна прическа?
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 1578 Коментари: 0 Гласове:
1



Интимните прически не са нещо ново. Жените в Древен Египет са използвали къна за направата на рисунки върху срамното си възвишение. В Европа тези прически стават популярни с появата на мини-бикините и нудистките плажове.

Днес интимната прическа не е нещо необикновено, тъй като съвременните жени искат да бъдат модерни и различни във всяко едно отношение.

Начинаещите трябва да бъдат наясно със следното:
- Областта на гениталиите е много чувствителна и затова е по-добре да не използвате епилатор и пинцети. Най-подходящи за тези места са ножиците и самобръсначката.
- Прическата е най-добре да се прави по време на къпане или след това.
- Първоначално избирайте по-лесни модели, а когато натрупате опит, минете към шедьоврите.

Ако имате някакви съмнения, че нещо няма да се получи, потърсете професионалист. Съвременните козметични салон оказват подобен вид услуги. Там ще ви подстрижат, оформят, боядисат и украсят.

Ако сте притеснителни или просто не искате са допускате чужд човек в подобна близост до себе си, имате три варианта. Първият е да оставите всичко както си е. Вторият е гладко да обръснете всичко. Третият е да експериментирате и да се учите от грешките си.

Рано или късно ще се усъвършенствате и освен това ще имате цяла колекция от прически. Това си има своите предимства. Вие можете да променяте прическите според настроението си, като при това ще икономисате парите, които ще ви поискат в козметичния салон.

Как да си направите интимна прическа у дома?

Обмислете внимателно какво искате да направите. Ако рисунката е сложна, направете си хартиен шаблон. Сед това се нуждаете от следните инструменти: молив за очи, огледало, самобръсначка, крем за депилация, малки ножица, малък гребен, пинцета.

Подгответе кожата – тя трябва да бъде суха и чиста. Вземете шаблона и го очертайте с молива за очи. Дорисувайте необходимите елементи. Ако за прическата са ви необходими къси косъмчета, използвайте гребена и ножицата и ги подстрижете равномерно. Отстранете ненужните косми с крема за депилация.

След това коригирайте контура на рисунката с пинцета. Последният щрих е да залепите имитация на скъпоценен камък с помощта на специално лепило и пинцета.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив