Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2009 17:41 - Успешен флирт в социалните мрежи???
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 1519 Коментари: 0 Гласове:
1



Сигурно ти се е случвало да се запознаеш с някой по случаен повод и страшно да се си си паднал/а по него/нея. Лошото обаче е, че сте се видели на някакво еднократно събитие (парти, рожден ден...) и някак си усещаш, че може и да не го/я видиш отново скоро. За щастие сте си разменили фейсбук акаунтите. Е, оттук нататък е лесно.

Първото нещо, което той/тя ще види в социалната мрежа, е снимката ти. Ако не искаш да оставиш грешно впечатление, си сложи възможно най-опростената. Е, можеш и да проявиш въображение, но само ако снимката показва изключително желаната от теб светлина.

Добрият ти имидж си личи от профила. Подбери точно какво искаш да знаят за теб хората. Не е нужно да си казваш всичко. Помни, че понякога мистерията и загадката привличат много повече внимание.

Бъди оригинален/на. Страхотно е да известяваш в статуса си какво правиш в момента, но защо не се опиташ да го кажеш по нестандартен начин. Например вместо сутрин да пишеш, че си станал/а и си пиеш кафето, разкажи какво си сънувал/а снощи.

Спри да заливаш стената си със разни късметчета за деня. Това го може всеки. Не мислиш ли, че в един момент човекът, който се опитваш да впечатлиш, ще се почувства отегчен от това еднообразие.

Внимавай със статуса за обвързаност. Ако в него не пише нищо или е попълнен със "сложно е за обяснение", значи трябва да си нащрек. Някъде там, около твоя човек, има някой, който или е твърде опасен, или не е за показване.

Добре е да следиш какво пише избраника/цата ти. Във всеки удобен момент я/го удостоявай с присъствието си, като коментираш постовете му/й. Понякога можеш дори да си полафиш с него/нея в чата или чрез съобщения, стига да има подходящ повод. А и да няма – измисли.

И не забравяй – не се задържай твърде много в социалните мрежи. Човекът, в чийто очи искаш да изгрееш, няма да е очарован ако не водиш нормален, невиртуален живот. Още по-лошо ще е ако му досаждаш постоянно онлайн, защото така ще си проличи колко си отчаян/а.

Както виждаш, успехът с флиртуването в социалните мрежи се дължи на умереност, оригиналност и добра стратегия.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив