Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2009 13:17 - Ръчен USB климатик ви охлажда
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 1939 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.11.2009 12:37


  image


















Дори лятото вече да свърши, винаги е важно охлаждането. iTWorks ви предоставя възможността да се охлаждате с РъчнияКлиматик (HandyCooler). Захранващ се от USB и с размера на алуминиева кутийка за сода, този малък охладител може да ви духа със студен полъх, където и да отидете. Потопяемите охладители са всъщност стар номер за охлаждане, използвайки въздушен поток, за да изпари водата и да понижи температурите.

Модерните климатици функционират на същият принцип със фреон или друго вещество в затворена система, която управлява рециклирането на охлаждащото вещество. С ръчният климатик трябва да натапяте гъбата толкова често,  за да не оставяте топлият въздушен поток да достига до вас. Ако искате да го използвате на път може да използвате четири АА батерии за около пет часа.

Ръчният Климатик може да бъде използван под подчи всякакъв ъгъл, когато се държи с ръката (и с лента за ръка), или може пък да го нагласите допълнително, когато е изправен. USB захранващата опция е възможна благодарение на кабелът (USB>DC) в комплекта. Разбира се освен това е достъпен и отделен AC адаптер, който може да си закупите. Устройството е достъпно в 3 различни цвята и може да бъде ваше срещу $39.99.

image
Източник:
Everythingusb.com


Тагове:   USB,   климатик,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив