Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2009 17:16 - Докога подобни изроди ще са сред нас?
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 899 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.11.2009 22:29


imageНе ви ли писна да виждате все едно и също? Чичковци да си обръщат погледа редовно щом покрай тях мине малолетна ученичка? Полуголи гейове да се разкарват по центъра и начервисани и нагримирани, така че всяка магистралка би им завидяла, едва ли не да се хвалят със сбърканата си сексуална ориентация и да зарибяват и други да станат като тях? Дядовци да изскачат от градинките и да ви разтварят палта, под които щръкнал пенис сякаш ви казва „Здрасти, уплаших ли те? Да? Супер, това ме възбужда!”

Извратеняците са навсякъде. Педофили, воайьори, смахнати гейове и травестити, и други… Всички те са около нас, и сякаш стремглаво бройката им се увеличава.

image

Валентин Пенчев - убождача на деца

Онзи чичко със спринцовката, за щастие го хванаха(чак след девет години боцкане на деца, но това е друг въпрос). От известно време пък, пациенти на инфекциозната болница във Варна се оплакват, че вечер някой дивак минава отвън с универсално дистанционно и пуска порно канали по стаите на болните на първия етаж.

А знаете ли къде си търсят работа педофилите? В домовете за сираци и изправителните домове за малолетни престъпници. И там си правят каквото си искат, докато не ги набарат от някоя телевизия, или случайно някой по-съвестен възпитател повярва на децата и се оплаче.

Открай време парковете се смятат за места, където младите влюбени, измъчени от това, че нямат терен, вечер ходят и правят там… нещо като любов по скамейките. Същите „млади” обаче, често си изкарват акъла след като чуят нещо до себе си, светнат с телефона или запалката, и видят един надървен чичко до тях да си играе с „меча”.

imageИ докато вечер в парковете дебнат воайори, през деня там се подвизават един друг вид сбъркани онанисти. Те се скриват в някой храст и изчакват покрай тях, по малката пътечка да мине някое момиченце, девойка, жена, защо не и баба, за да изскочат голи и да покажат в цялата си „прелест” туй, с което ги е дарила природата, като по този начин уплашат до смърт минаващите жени.

Последният вид извратеняци вече разширяват юрисдикцията си и не стоят само по парковете. Такива неща се случват и по входовете на жилищни блокове, нищо чудно и покрай училища.

Само на мен ли ме струва или тези хора скоростно се умножават? Преди години или ги нямаше, или не си позволяваха да се гаврят с хората за свое удоволствие. Всеки ден по новините съобщават за някой нов…

Ето, станали сме желана дестинация за „педофилски туризъм”. Преди седмици в Самоков бе задържан 72-годишен шваба-пенсионер. Дядото живял в близост до ромската махала и давал пари на циганките и шоколади на децата им, за да прави каквото си поиска с тях и да ги снима. После снимките качвал в Интернет и разпращал на съмишленици. Дядката е изнасилвал дори и бебета на по няколко месеца!

imageНе знам като какви ги оприличават властите, но за мен извратеняците от какъвто и вид, са със сериозни психични отклонения и са опасни за обществото. И ако те не могат да си променят или потиснат перверзните наклонности, трябва да се вкарват някъде… Това обаче рядко се случва. Ей го Владо Кузов – жив е, здрав е, свободен се разкарва, за страх на онова дете, което си е позволило да го издаде и да свидетелства срещу него. Е те такива неща като „неволите” на дядо Полански, у нас едва ли някога ще видим! А щом няма наказание за педофилите, какво да говорим за останалите изроди… Можем ли просто да се примирим, че те винаги ще са сред нас и ще действат необезпокоявани?

Източник:
razkritia.com



image




Тагове:   НАС,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив