Няма готвач, който когато реже зеленчуците за супата да не се е сблъсквал с проблема на малката дъска за рязане. Трябва да прекъснете рязането, да изхвърлите отпадъците, да приберете вече нарязаните продукти в купичка или чинийка, за да освободите място... И това през 2-3 минути. Загуба на време и на нерви.
Уреда на снимката по-горе е комбинация между дъска за рязане и контейнер. Дизайна на дъската е изчистен, а контейера достатъчно голям.
Режете си на спокойствие и когато мястото на дъската свърши просто я плъзгате настрани и избутвате отпадъците в контйнера. Доста по-бързо отколкото гимнастиките, който трябваше да правите преди нали?
А когато свършите с нарязването на продуктите просто плъзнете 2-те части на дъската встрани изхвърлете отпадъците и изплакнете ;)
Как да играем успешно на табла?
ГЕРБ-ерска френска защита на шахматната ...
2. Паниран кашкавал
3. Омлет с шунка и гъби
4. Бъркани яйца с пресен лук
5. Пилешка курбан чорба
6. Агнешка чорба със спанак
7. Постна доматена супа
8. Свински кебап „Паприка“
9. Пържоли с дробчета
10. Картофени гнезда
11. Таратор с моркови
12. Салата от печени чушки и лук
13. Яйца на очи по панагюрски
14. Селска рибена чорба
15. Чорба от зрял боб по странджански
16. Супа от прясно зеле
17. Манастирска яхния от сини сливи
18. Шкембе-чорба по шуменски
19. Праз с кисело зеле
20. Маслини с ориз по македонски
21. Скумрия с доматен сос
22. Гювеч с риба по манастирски
23. Охлюви с ориз по манастирски
24. Задушено пиле по тракийски
25. Пълнено петле по македонски
26. Патица с вино
27. Яхния с овнешко по македонски
28. Кебапчета по дупнишки
29. Телешко със зелен фасул
30. Свинско с кисело зеле в гювеч по шопски