Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2010 13:59 - Топ 5 грешки които повечето момчета правят в леглото
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 1372 Коментари: 1 Гласове:
0



Едно от многото предизвикателства които мъжете поемат е да решат каква позиа да се използва. Най-големите страхове са, че жената ще се отегчи и в резултат губят интерес към секса. Така че въпросът е, кои са най-добрите секс пози?

Най-добрият начин да се обясни това е да се говори какво да не правим. Сега ще говорим за петте най-големи грешки които момчетата правят когато става дума за сексуални пози.

Грешка 1: имитират нещо разглежда в порно филм. Това е може би най-голямата грешка допускана от повечето момчета. Неопитни мислят че порното е добър модел. Проблемът е, че сексуалните пози в този тип филми имат за цел да покажат добра сцена за зрителите, а не да постигнат максимално удоволствие за участниците.

И в действителност, една от най-тежките пози за клитора и за вагинална стимулация е, когато жената поставя глезените на раменете си. Така тя се усеща болка в шийката на матката, ако заорете твърде надълбоко. Плюс това е една позиция, която упражнява натиск.

Грешка 2: За една жена, секса е начин да се доближи до нея мъж. Виждате ли, по време на секс, почти всяка жена се радва на чувство мъжът да се натиска в нея, стига да не прекалявате.

Грешка 3: За почти всяка жена, секса е предимно пасивна дейност. Така че ако стоите неподвижни и чакате, нищо хубаво няма да дочакате.

Грешка 4: Много хора твърде много четат книги от типа на "Мъжете са от Марс" и мислят, че жените харесват, ако им искат разрешение за всичко. Бъдете агресивни и дори я подхвърляйте като парцалена кукла, когато искате да промените позата. И не се притеснявайте за това. Ако на жената не и харесва нещо, тя ще ви каже.

Грешка 5: Мислят си за сложни пози. Не е нужно да бъдете с главата надолу, висящи от лампата или подобна лудост. Мисионерската може би най-добрата сексуална поза.


Тагове:   момчета,


Гласувай:
0



1. анонимен - da i ne
22.02.2011 19:28
tova e verno za uchastnici koito praviat sex za 1-vi ili 5-sex bezsporno no ako uchastnicite se poznavat prekaleno dobre ima edni drugi pravilca

цитирай
Търсене

Архив