Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 19:51 - 10 начина да си хванем гадже в бара
Автор: ivantodorov83 Категория: Хоби   
Прочетен: 2172 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всеки път когато си представяме, че сваляме мацки, най-вероятно това става в заведения, барове, дискотеки и много по-рядко на други места. Но когато стане дума за истинска свалка, нещата придобиват малко по-различен характер.

 

Посещаването на барове всяка вечер не е решение, ако през цялото време седите и се наливате.

 

Накрая резултатът е никакъв или завършва само с това как зяпате някоя привлекателна млада госпожица и докато се усетите, някой „хищник“ ви я отнема.

Всъщност дори да се опитвате понякога, усещате някакви известни затруднения и се чудите, каква ли е нейната “парола за достъп”.

 

Не ви трябва да налучквате, а просто да се опитате да следвате 10-те съвета за такива ситуации предложени от специалиста по свалки Дейвид Ди Анджeло, който има дори няколко написани книги по въпроса.

1.Намерете “готиния пич” в себе си
imageimageimageimageimageimageИма едно нещо, което 99% от мъжете не го знаят. За да побъркаш жените трябва да разчиташ единствено и най-вече на собствената си “вътрешна и естествена игра”.

Техниките и заучените фрази могат да ви помогнат, но когато овладеете “вътрешния пич” в себе си, ще жънете успех след успех. Тази обиграност се постига с много проби и тренировки, но кажете има ли по-приятна тренировка от това?

Най-важното, което може да ви помогне и нещото, което никога не трябва да забравяте е: Спрете да мислите какво смятат другите за вас. Готините пичове знаят много добре, че не могат да се харесат на всички и просто не им пука. Те са окей с тази мисъл и гледат напред.

Работете в тази посока и добавяйте нови и нови умения към кутията си с инструменти и скоро ще усетите, че започвате да се променяте за добро без да го усетите, а успехите ви стават все по-чести и по-чести.

2.Направете ход, без значение какъв
Тъжната истина е, че повечето от мъжете стоят в баровете и не правят нищо. Гледат към някоя жена, но ги е срам да я заговорят и просто я гледат.

Разхождат се наляво надясно с надеждата тя да се удари в тях и да е принудена да ги заговори.

Чест момент е, че мъжете постоянно си измислят причини да не я заговорят, като “Може би си има гадже... не просто няма начин да си няма гадже”, “Едва ли ще ме хареса” и т.н.

Просто трябва да хванете бика за рогата и да действате. Дори да ви отрежат няколко пъти, ще натрупате такъв опит, че след това ще ви се струва детска игра да заговорите дама в бара.

3.Водете я
Всяка жена харесва да вижда в един мъж лидер, а не поклонник. Показвайки, че владеете ситуацията можете много по-лесно да стигнете до нея. Изпитан трик да и покажете това е, да я водите на различни места.

След като се запознаете на бара, я дръпнете леко встрани към друго сепаре, отидете на денсинга или направо я заведете в друг бар.

После отидете да хапнете нещо. Водейки я насам-натам тя остава с впечатлението, че сте човек, който държи под контрол ситуацията. С елементарни стъпки вие я печелите подсъзнателно. Малко й трябва да проумее, че вече просто не може да ви устои.

4.Научете номера й... бързо
Едно от най-лесните неща е да се доберете до персонална информация, за жената, която ви интересува.

Нямате си идея, дори колко лесно е това. Просто докато си говорите я попитайте дали има визитна картичка. Ако няма просто я помолете да ви напише телефона си или по добре и-мейла си.

Не е нужно да давате обяснения за какво са ви. По-късно можете много лесно да я заинтригувате от разстояние с sms-и и писма.

5.Не бъдете загубеняк
Едно от нещата, които никога не трябва да правите е, да се държите като загубеняк.

Вместо да и хвърляте погледи цяла вечер отидете и я заговорете. Освен това не се дръжте така сякаш ви е некомфортно с нея, когато всъщност се притеснявате за себе си.

Мобилизирайте “вътрешния пич” у вас и действайте уверено.

6.Как да се справим с “кучките”?
Опитвате се да заговорите красива атрактивна дама в бара, но тя се държи като истинска “кучка”, като поставя невидима бариера между вас или изглежда сякаш се опитва да ви отблъсне.

Но нека за момент погледнем през нейните очи. Всяка вечер двайсетина загубеняка се опитват да я свалят по един и същи нескопосан начин. Накрая тя се отегчава и просто слага маската на недостъпна “кучка”, за да се отърве от наплива желаещи да си легнат с нея.

Всъщност именно тази маска е точно обратното на това, което е жената от вътре. Под ледения обков често се крие малко и нежно момиченце.

За да пробиете леда просто се дръжте нормално, но не и нахално и я оставете да ви се довери и разкрие истинската си същност. Просто трябва да се задържите възможно най-дълго в разговор с нея.

7.Happy Hour
Един съвет от личен опит. Направете така наречения “Happy Hour” всеки петък от 7 до 9 у вас.

Канете различни интересни хора, както и всички момичета, с които сте се запознали през миналия уикенд на по едно малко у вас преди да се развихрите някъде заедно по заведенията.

След това голямата компания се пренася в някой клуб и веселбата започва. Нямате си идея колко забелязван ще станете изведнъж сред жените.

8.Прави приятелства
Представете си как влизате в бара в компанията на 5 атрактивни жени или 5 мъже, които са истински свалячи.

Това определено ще изиграе роля за вашите бъдещи познанства. Затова правете приятелства, но с правилните хора.

Да бъдете в такава компания, означава свалките да станат „ежедневие“ за вас, имайки предвид, че се движите сред най-желаните хора в заведението, пък и да контактувате с привлекателни жени ще е нещо съвсем нормално за вас.

9.Номера или секс
Преди да излезете бъдете на ясно каква е целта ви тази вечер.

Да съберете колкото можете повече телефонни номера на дами за следващия уикенд, или да си легнете с някоя още тази вечер.

Помислете кое ви пасва по-добре на стила и го направете. Когато имате цел се действа много по-лесно и е по-вероятно да уцелите “мишената”.

10.Не го приемайте твърде сериозно
  Имайте предвид, че в бара трябва да се държите спокойно и уравновесено, като не трябва да ставате прекалено романтичен.

Все пак едва ли посетителките на тези заведения за толкова нежни и чисти души.

Мъжете отиват на бар, за да “забият” някоя дама, а жените за да привличат внимание и да бъдат ухажвани.

Едно от основните правила е, да не се обиждате на нищо, което ви се случи в бара. Това просто е една добра практика за вас при всички положения, независимо дали ще ви отрежат.


Тагове:   дискотека,   начин,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Еволюционистите доказаха: &qu...
08.07.2009 20:01
Еволюционистите доказаха: "Женската интуиция е резултат от милиони години немислене."
цитирай
2. анонимен - От теорията до практиката, разликата е като от земята до небето!
09.07.2009 12:15
Ти колко мацки свали с тези съвети?
Нека позная? - Нито една.
Защо ли? - Още не можеш да намериш "готиния пич" в себе си и не знам дали имаш шансове да го намериш някога...
цитирай
3. ivantodorov83 - Мене батка съвети не ми требват
09.07.2009 12:25
те са за такива като тебе, изглежда си голям песимист. Не бъди толкова самокритичен, това че ти не можеш не означава че и другите са такива.
цитирай
4. анонимен - На мен пък още по-малко, защото съм жена :)
09.07.2009 22:25
За какво се занимаваш с това, като си толкова голям пич? Куца работата нещо, съболезнования :))))))
цитирай
Търсене

Архив