Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2009 20:40 - Константин: Райна да се връща в лудницата!
Автор: ivantodorov83 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 944 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.11.2009 22:28


image

Сигурно такива мисли минават през рошавата глава на Коцето. Няма отърване от бившето му гадже Райна. Девойката от Сандански продължавала да твърди, че двамата са гаджета, въпреки че и глухите вече разбраха, че те отдавна не са заедно.

За да опровергае грозните слухове Коцето използва ефира на телевизия „Планета“, за да е сигурен че изказването му ще стигне до по-голяма аудитория.

Той беше гост в предаването „Звездно“ по телевизия Планета. Там официално заяви, че има нова приятелка. “С нея съм много щастлив! Тя е много мила и влюбена. Разбираме се само с поглед и това е прекрасно!“, каза Коцето за жената до себе си.

Супер! Коцето явно търси не само аудитория, но и опровержение. Няма обстоятелства при които той придобие класата на Райна. Райна си беше известна и преди да започнат да движат заедно и връзката му с нея беше изцяло в негова полза. Така че по-добре да замълчи. Не я знам новата каква е, но Коцьо жена като Райнето няма да може да намери. Танцуващата във „ВИП денс“ определено трябва да почерпи, че се е отървала от тази досада… Доста безличен тип е Коцето. Добре че стана известен покрай нея, ама на чалгаджиите им е толкова акъла, че и маймуна да излезе на сцената, и нея ще я направят идол.

Източник: kliuki.bg

 



image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив