Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 18:14 - ДПС заплашва с нов възродителен процес и агитира на турски език
Автор: ivantodorov83 Категория: Политика   
Прочетен: 1328 Коментари: 2 Гласове:
0



... или ревът на умиращия (анадолски) тигър. Неможаха да си измислят по добра предизборна платформа, ами взеха да пропагандират етнически напрежения(какво пък има общо това с политиката???). Явно ги е страх че уж "Твърдия" им електорат е доста поумекнал вече, че взеха да го ръчкат с някакви безмисленни брътвежи за възродителен процес. То и какво да прави една партия която се крепи на правата и свободите? В българия всички са свободни имат права, ама заради такива "шофьори на летящи чинии" като г-н Доган (с кодово име "Бай Доганьо") нещо са обърква системата.
Ама ще видим сега какво ще стане, дано бате БОЙКО да направи нещо.
Ние българите все искаме нещо ново, гласувама така че да видим нещо ново и накрая ни сервират добре познатите ни Л***А ама в нова чиния с нови прибори.
Ще поживеем и ще видим какъв ще е ефекта от тези избори, дано само ЕФЕКТА ДА НЕ Е ДАЛЕЧ ПО СЪЩИЯ.


Тагове:   ДПС,   език,   Доган,   електорат,


Гласувай:
0



1. mitternacht - ...
06.07.2009 18:16
ако толкова желаят гражданска война, винаги са свободни да пробват.
Или за няколко дни ще бъдат накарани да млъкнат, или ако се появят непредвидени обстоятелства ще стигнем и до Истамбул.

Макар, че имам приятели истински турчета, а не ония черни, мазни и прочие наричащи се турци, и те (първите) изобщо не биха се занимавали с глупости като да се връзват на акъла на някакво си пернато и фъркато.
цитирай
2. ivantodorov83 - Е то и аз имам приятели турци...
06.07.2009 18:28
...те турците нямат нищо общо с простотията и наглостта на Доган. Просто са едно оръжие в неговите ръце, а основната част от тях са даже неграмотни. Вадят един конец, разпъват го по бюлетината и където стигне там задраскват. Простите и неграмотни хора са много лесни за манипулация.
цитирай
Търсене

Архив