Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 22:37 - Пътеводител за...устните й
Автор: ivantodorov83 Категория: Тя и той   
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове:
0



И така, няма какво да говорим – доброто целуване може да запали смазващо сексуално-революционно-изкъртващо усещане.

Така че е време да опресниш техниката за целуване.

Ближи
imageimageimage
Оближи леко устните си, точно 1 минута преди да впиеш пастта си в нейните плътни, сочни уста (каква дума – уста, м-хм).

С допълнителната влажност устните ти няма да изглеждат сухи и груби и няма да залепнат за нейните.

Внимание: По-добре е да се оближете, отколкото да се нацапате с балсам за устни. Няма по-добър лубрикант от слюнката, а и да лъхаш на мацката на ягодка или черешка, си е извратено.

Дъхни, бе снежен

Да не забравиш свежия дъх. Измий си зъбите, прасни ментови дъвки и бонбони, за да не лъхаш на сметище.

Технично

Обгърни с ръка едната част от лицето й, пръстите ти да са обхванали врата й, като палеца ти да е изправен до ухото й. Този плътски контакт е много секси и означава подчинение и демонстрация на мъжественост, тя се чувства малка, сладка, сгушена в големия мъжкар, който сега ще я целуне, а след това ще я...Ъ-ъ-ъ, така де.

Зрителният контакт преди целувката е жизненоважен. Гледай с дълбочина, докарай страст в погледа, микс между бесен пират и бедуински натрапник и я гледай така няколко секунди (с една дума поглед, „лошо ти се пише, малкото ми сладко пиленце!“).

Стилно

След като вече имаш контакт с росните й устни, си затвори зъркелите докато не спреш да я целуваш. Да я гледаш докато я мляскаш, е все едно да се правиш на Франкещайн. Така че не бъди някакъв циклоп и не гледай.

И. И. И. И прави го бавно. Не я целувай рязко, бързо, по 34 пъти в секунда, все едно й налита някой прилеп. Полека. Бавно и влажно.

Не я лигави

Недей като сте се целунали по устата да я лигавиш по лицето. Така щеш-не щеш ще я омажеш с лиги. Не е много приятно. Мокри устни с мокри устни е ок, но да си влачиш лигавата уста по лицето й си е простотия. Не си някой помияр да й се лигавиш.

И другото. Контролирай си секрета като я целуваш. Не си на обмен на слюнка. Не й харесва, дори на хипопотам не би му харесало.

Езика

Много моля. Езикът ти не е свредел или бургия. Не е нужно да го сучеш и стрелкаш в устата й все едно искаш да й избиеш някой зъб. Тя зъболекар си има.

Женска му работа

Според анкета на списание Shape, на 91% от мацките им харесва техниката момиче срещу момиче.

Изводите: Момичетата целуват по-бавно от момчетата и техните езици се движат по-бавно в устата. Това е печелившото целуване. Прави си изводи.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив