Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2009 21:56 - Когато сваляш момиче
Автор: ivantodorov83 Категория: Тя и той   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
2




  imageКогато сваляш момиче, има някои основни неща, за които не трябва да говориш, колкото и да ти се ще да се изфукаш пред нея. Нещата, които ти класифицираш като бонус или геройство в нейните очи не са нищо друго освен празно самохвалство и признак за комплексарщина. Така че избягвай следните теми при свалки и тя може и да ти върже.
1.Колата. Ясно ни е, че почти всеки мъж има кола. Не е нужно да го изтъкваш като големия келипир по време на разговорите, защото най-много така да ни стане ясно, че колата ти е отскоро и искаш да изкрещиш на целия свят, че си ебати пича, защото вече си мобилен.

2.Махмурлукът.
Не мога да си обясня защо много мъже обичат да говорят колко , с кого и къде са се напили и то на момичета, които бегло познават. Може би разчитат, че това е един вид геройство, защото ги представя в светлина на лошо момче, което излиза по дискотеки, пие, има аверчета и се напива като истински мъж, до припадък. Похвално!

image   3.Сексуалния ти опит.
Ако някой започне да се тупа в гърдите още по време на първите забивки какъв корифей е в леглото и какво може да направи на една жена, колко е правил такива неща и как жените после го разнасят, по-скоро да си помисля, че е кръгла нула в леглото. Все пак куче, което лае, не хапе, а и имах един подобен, който на финала се оказа по-зле и от кило картофи, така че, по-полека с изхвърлянията.

4.Парите.
Колко пари изкарваш е добре да се знае от момичето, но не още от първата среща, защото тогава звучи все празноглаво. А и така или иначе, ако къщата ти е на 5 етажа, колата ти е Бентли, а мебелите у вас Версаче, вероятността това да са твои постижения, е малка. Семейният бизнес и парите на баща ти са отделна работа, с която, ако иска, той може да се фука.

5.Фитнесът.
Да обясняваш колко си помпал във фитнеса може да те издига в очите на приятелчетата ти, но при свалки с момиче те представя в не особено колоритна светлина. Нека не оставя с впечатление за теб като за животно, което вдига по 25 кила от лежанка

6.Наркотиците.
Не е голяма гордост да обясняваш какво и колко и кога си друсал, така че си спести подобна пикантна информация.

7.На работа само се потриваш.
Да си скатавка може и да е бонус за теб, но не е добра идея за пред гаджето, което забиваш.

8.Жените са тъпи патки.
Ако си имаш твова мнение, добре, но не го споделяй пред жени, още повече по време на първи свалки


Тагове:   момиче,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

Архив