Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2009 23:00 - Пинарт - играчка или произведение на изкуството?
Автор: ivantodorov83 Категория: Забавление   
Прочетен: 2233 Коментари: 0 Гласове:
0



imageПинарта е истинско произведение на изкуството, ако може така да се нарече джаджа като тази. Произведена е с доста търпение и може да създаде триизмерни скулптори за броени секунди. Те се оформят от 2310 карфици ръчно поставени в пробити за тази цел дупчици.

За да създадете перфектно копие на който и да било предмет, просто го натиснете към тях и те ще оформят триизмерната му скулптора.

  imageЗа винаги ще запомните момента, когато сте го притиснали до лицето си и сте създали първото си триизмерно негово копие. Приблизително половин час по-късно различни предмети неизбежно са се озовавали зад карфиците, като накрая сте приключили с еднопръстови и двупръстови знаци с ръка или друга подходяща част от вашето тяло. Безспорен факт е, че пинарта поощрява креативността. Възможностите са неизброими, ограничени единствено от големината на полето.
Играчката, без която нито един директор не може.  Натюрморт ли е това или изкуство? Оставаме на вас да решите.
pool_publisher_id = "f7e3baafe5815a120d548df3b50a6df9"; httpool_block_type = "2"; httpool_ad_format = "468x60"; httpool_channel = "5093669"; httpool_ad_type_http_perf = "global"; // -->



Тагове:   играчка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив