Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2009 18:07 - Третият в леглото. Кой е той?
Автор: ivantodorov83 Категория: Тя и той   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
0



Третият в леглото!!!
Не, това не е споменът за старото му гадже, нито въобръжаемият сладък образ на Том Круз. Става дума за презерватива.

Да, това миниатюрно, прозрачно и така невинно изглеждащо кондомче е свидетел и участник в най-интимните ни моменти. Затова трябва да се отнасяме към него с уважение. Междо другото, жени, винаги трябва да имате под ръка в дамската чанта едно пликче поне, няма нужда да обяснявам защо се налага.

Какво трябва да знаем, ако купуването на презервативи е наша задача?

1. Винаги проверявайте датата на производство и крайният срок на годността му. Да, малко е неудобно това проверяване, ако зад вас в аптеката чакат на опашка един куп болни възрастни, но този миг неудобство може да струва после твърде скъпо.

2. Никога не купувайте само един брой - ами ако се скъса в бързането и поради непохватните ни пръсти?

3. Дали ще бъде светещ, на пъпчици или с аромат на малина, не е толкова важно. Другото е по-важно - дали смазката му ще ви понася. Тя може да бъде различна: силиконово масло, сперимициден крем, монопропиленгликол ... Ако имате съмнения, че може да реагирате алергично на някоя от тези смазки, по добре купете БЕЗ СМАЗКА.

4.  Не използвайте презерватив, който от години е лежал в някое джобче на чантата ви и изглежда просъхнал и безцветен.

5. Надяването на няколко презерватива един върху друг - уж за по голяма сигурност, е безсмислено. Защото при бурни движения най-горният ще почне да се пързаля надолу и усещането може да е крайно неприятно.

6. Не се обръщайте настрана, когато любимият ви, с разтреперени от страст пръсти, се опитва да си го сложи. Помогнете му, това може да бъде част от вашата еротична увертюра.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив