За този блог
Гласове: 1359
Постинг
03.07.2009 18:07 -
Третият в леглото. Кой е той?
Третият в леглото!!!
Не, това не е споменът за старото му гадже, нито въобръжаемият сладък образ на Том Круз. Става дума за презерватива.
Да, това миниатюрно, прозрачно и така невинно изглеждащо кондомче е свидетел и участник в най-интимните ни моменти. Затова трябва да се отнасяме към него с уважение. Междо другото, жени, винаги трябва да имате под ръка в дамската чанта едно пликче поне, няма нужда да обяснявам защо се налага.
Какво трябва да знаем, ако купуването на презервативи е наша задача?
1. Винаги проверявайте датата на производство и крайният срок на годността му. Да, малко е неудобно това проверяване, ако зад вас в аптеката чакат на опашка един куп болни възрастни, но този миг неудобство може да струва после твърде скъпо.
2. Никога не купувайте само един брой - ами ако се скъса в бързането и поради непохватните ни пръсти?
3. Дали ще бъде светещ, на пъпчици или с аромат на малина, не е толкова важно. Другото е по-важно - дали смазката му ще ви понася. Тя може да бъде различна: силиконово масло, сперимициден крем, монопропиленгликол ... Ако имате съмнения, че може да реагирате алергично на някоя от тези смазки, по добре купете БЕЗ СМАЗКА.
4. Не използвайте презерватив, който от години е лежал в някое джобче на чантата ви и изглежда просъхнал и безцветен.
5. Надяването на няколко презерватива един върху друг - уж за по голяма сигурност, е безсмислено. Защото при бурни движения най-горният ще почне да се пързаля надолу и усещането може да е крайно неприятно.
6. Не се обръщайте настрана, когато любимият ви, с разтреперени от страст пръсти, се опитва да си го сложи. Помогнете му, това може да бъде част от вашата еротична увертюра.
Не, това не е споменът за старото му гадже, нито въобръжаемият сладък образ на Том Круз. Става дума за презерватива.
Да, това миниатюрно, прозрачно и така невинно изглеждащо кондомче е свидетел и участник в най-интимните ни моменти. Затова трябва да се отнасяме към него с уважение. Междо другото, жени, винаги трябва да имате под ръка в дамската чанта едно пликче поне, няма нужда да обяснявам защо се налага.
Какво трябва да знаем, ако купуването на презервативи е наша задача?
1. Винаги проверявайте датата на производство и крайният срок на годността му. Да, малко е неудобно това проверяване, ако зад вас в аптеката чакат на опашка един куп болни възрастни, но този миг неудобство може да струва после твърде скъпо.
2. Никога не купувайте само един брой - ами ако се скъса в бързането и поради непохватните ни пръсти?
3. Дали ще бъде светещ, на пъпчици или с аромат на малина, не е толкова важно. Другото е по-важно - дали смазката му ще ви понася. Тя може да бъде различна: силиконово масло, сперимициден крем, монопропиленгликол ... Ако имате съмнения, че може да реагирате алергично на някоя от тези смазки, по добре купете БЕЗ СМАЗКА.
4. Не използвайте презерватив, който от години е лежал в някое джобче на чантата ви и изглежда просъхнал и безцветен.
5. Надяването на няколко презерватива един върху друг - уж за по голяма сигурност, е безсмислено. Защото при бурни движения най-горният ще почне да се пързаля надолу и усещането може да е крайно неприятно.
6. Не се обръщайте настрана, когато любимият ви, с разтреперени от страст пръсти, се опитва да си го сложи. Помогнете му, това може да бъде част от вашата еротична увертюра.
Германия - големият печеливш от дълговат...
Енергийният експерт Фролов обясни защо У...
платени, или просто...прости
Енергийният експерт Фролов обясни защо У...
платени, или просто...прости
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
Блогрол
1. Форумът на WizardNote
2. Паниран кашкавал
3. Омлет с шунка и гъби
4. Бъркани яйца с пресен лук
5. Пилешка курбан чорба
6. Агнешка чорба със спанак
7. Постна доматена супа
8. Свински кебап „Паприка“
9. Пържоли с дробчета
10. Картофени гнезда
11. Таратор с моркови
12. Салата от печени чушки и лук
13. Яйца на очи по панагюрски
14. Селска рибена чорба
15. Чорба от зрял боб по странджански
16. Супа от прясно зеле
17. Манастирска яхния от сини сливи
18. Шкембе-чорба по шуменски
19. Праз с кисело зеле
20. Маслини с ориз по македонски
21. Скумрия с доматен сос
22. Гювеч с риба по манастирски
23. Охлюви с ориз по манастирски
24. Задушено пиле по тракийски
25. Пълнено петле по македонски
26. Патица с вино
27. Яхния с овнешко по македонски
28. Кебапчета по дупнишки
29. Телешко със зелен фасул
30. Свинско с кисело зеле в гювеч по шопски
2. Паниран кашкавал
3. Омлет с шунка и гъби
4. Бъркани яйца с пресен лук
5. Пилешка курбан чорба
6. Агнешка чорба със спанак
7. Постна доматена супа
8. Свински кебап „Паприка“
9. Пържоли с дробчета
10. Картофени гнезда
11. Таратор с моркови
12. Салата от печени чушки и лук
13. Яйца на очи по панагюрски
14. Селска рибена чорба
15. Чорба от зрял боб по странджански
16. Супа от прясно зеле
17. Манастирска яхния от сини сливи
18. Шкембе-чорба по шуменски
19. Праз с кисело зеле
20. Маслини с ориз по македонски
21. Скумрия с доматен сос
22. Гювеч с риба по манастирски
23. Охлюви с ориз по манастирски
24. Задушено пиле по тракийски
25. Пълнено петле по македонски
26. Патица с вино
27. Яхния с овнешко по македонски
28. Кебапчета по дупнишки
29. Телешко със зелен фасул
30. Свинско с кисело зеле в гювеч по шопски