Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 15:18 - Проверете характера си
Автор: ivantodorov83 Категория: Други   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
1



От фигурите, които си драскате, можете да разберете що за човек сте

Ерудитът рисува квадрати
image Ако квадратите преобладават във вашите рисунки, то вие сте роден специалист във вашата област. Не се страхувате от работа, изпипвате нещата до най-малкия детайл. При вас всичко е систематизирано, подредено. Обичате да боравите с много информация. Тя вместо да ви плаши, ви служи перфектно. Най-вероятно сте от хората, които ползват по-активно лявото кълбо на мозъка – това ще рече, че се уповавате повече на логиката в работата си, отколкото на интуицията. Обичате животът ви да е планиран и предсказуем – не си падате по промените. "Квадратните" хора са отлични специалисти, но рядко добри мениджъри, тъй като са прекалено рационални и консервативни и не са готови да рискуват.


Кръгът – хармония в действие
imageАко обичате да рисувате кръгчета, елипси или осмички, значи сте любимецът на колектива, сплотяващото ядро. Комуникацията е вашата стихия. Вие сте надарени слушатели. Организационните ви способности обаче не са за завиждане. Управлявани от дясното полукълбо на мозъка, не сте на "ти" с логиката и организаторските дейности. Те са твърде праволинейни за вас. Вие сте по-скоро интуитивна, емоционална, високоморална личност, надарена с чувствителност. Кръгът е най-доброжелателният от петте типа!



Чертаете ли триъгълник, ще катерите върхове
Хората, които рисуват триъгълници, са родени лидери. imageТе не обичат детайлите, нито пък са подредени. Умеят обаче да се концентрират върху главното, върху същността. Имат прагматична ориентация и са уверени и смели хора. Бързо се учат и са адаптивни. Но внимавайте да не влизате в спор с такива хора – те винаги са прави. Не обичат да признават грешките си и да променят решенията си. Честолюбиви са. Понякога без угризения ще ви прегазят, за да се изкачат нагоре в кариерата. Обичат светът да се върти около тях.



Правоъгълникът води към промяна
image Ако наблягате на правоъгълниците в рисунките си, най-вероятно търсите промяна. Чувствате се объркани по отношение на себе си и позицията си в обществото, изпитвате смут. Непоследователни сте и непредсказуеми. Но не се тревожете излишно, "правоъгълникът" е просто преходен период, който обещава развитие. Ключът е да общувате повече. Наблегнете на типичните за вас любознателност, откривателски дух и смелост.Бъдете отворени към нови идеи и "правоъгълността" ще преминне!



Зигзаг – генератор на идеи
Експресивни и екстравагантни – тава са хората на зигзага. Единствената отворена фигура от 5-те по правило приляга на "отворените" хора. Лявото полукълбо при тях няма много работа, затова хората на зигзаг често объркват околните със спонтанните си, новаторски и провокативни идеи. Ако сте от тях, значи сте екстравагантен, дори ексцентричен. Въобще всичко старо ви отегчава до смърт, поради което не се вторачвате в детайлите, но и трудно довеждате нещата докрай. "Зигзагите" са непрактични идеалисти, но със своя концепция за света. image




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив