Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2010 12:30 - Разчистване на дребни сметки
Автор: ivantodorov83 Категория: Новини   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
1



17-годишно момиче било отвлечено и изоставено край Бургас

image

Снимка: Булфото
 

17-годишно момиче е било отвлечено, заплашено с пистолет и изоставено край Бургас, съобщиха от местната полиция. Сигналът е подаден в четвъртък от майката на момичето.

Разследването на полицията установило, че момичето момичето попаднало в странна ситуация, свързана с нейната позната И.Д. Тя била наета на пробен срок като сервитьорка в квартално кафене в квартал „Меден рудник”.

Късно вечерта другата сервитьорка се почувствала зле и помолила 17-годишната И.Д. да я замести. След като колежката й си тръгнала току-що наетото момича взело оборота от 240 лева и си отишло, като преди това изхвърлило паласката, в която били парите, в тоалетната на заведението.

Когато собственичката на заведението открила, че оборота и новата сервитьорка ги няма, изпратила двама свои познати в дома на момичето.

Там И.Д. им върнала 180 лева и казала, че е дала останалите на своя приятелка, чиито инициали са С.Н. Мъжете отишли при нея. Тя казала, че няма нищо общо, но се върнала с мъжете в дома на И.Д., където те взели още 60 лева.

Едният от мъжете си тръгнал, а другият предложил на С.Н. да я откара, но не потеглил в посоката, в която живее тя.

Около разклона за с. Черни връх спрял, извадил батерията от мобилния й телефон и й казал да слезе от колата. Момичето отказало, а мъжът я заплашил с пистолет.

Изоставеното момиче се свързало с близките си, а те се обадили в полицията.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив