Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2009 17:21 - Позата на спане издава състоянието на връзката
Автор: ivantodorov83 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1000 Коментари: 1 Гласове:
2



image

Начинът, по който спите с партньора си, може да разкрие много за вашите отношения, предаде в. "Вечер".

Далеч от другия
Ако партньорите спят да двата отдалечени края на леглото, при това с гръб един към друг, значи връзката им положително е в криза. Това е безспорен знак, че двамата се отдалечават един от друг.

Прегръдка
Позата, в която партньорите спят лице в лице, е най-популярна сред младите семейства и онези, които току що са започнали връзката си. Този начин на спане изразява потребността ви да се слеете с другия и да бъдете възможно най-близо до него. Хората, които спят по този начин, са много влюбени и открити един към друг.

Глава на рамо
При тази поза единят лежи по гръб, а другият е положил глава на рамото му. Това означава, че партньорите търсят един в друг утеха и емоционална опора.

"Лъжички"
В този случай единят лежи на една страна, а другият е притиснат към него, прегръщайки го. Това е много близка поза, издаваща сигурност, но и еротика. Тя е най-популярна сред двойки, които се познават добре и се обичат. Показва, че партньорите са заинтересовани и влюбени.

Отпусната близост
Тази поза е подобна на "лъжички", но разликата е, че има известно разстояние между спящите. Въпреки това, те имат някакъв постоянен контакт - с крак, ръка, коляно. Този начин е любим на двойките, които са заедно по-дълго време - 5-6 години, и които се чувстват спокойни да жертват близостта си заради добрия сън.




Тагове:   състояние,


Гласувай:
2



1. viki11 - Най-голямото ми учудване беше в ...
16.08.2009 10:08
Най-голямото ми учудване беше в началото на една връзка, когато до средата на нощта бяхме с лице един към друг, което беше нормално, но на сутринта се събудихме далеч един от друг и с гръб към мен. Не можах да забравя този момент и много ме изненада. Такава разлика в рамките на толкова кратко време ми е неясна.
От моя страна нещата и днес са както в началото - лице в лице.
Не всичко може да се обясни така лесно.
цитирай
Търсене

Архив