Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2009 22:30 - Лазерпод - уникално шоу във вашия дом
Автор: ivantodorov83 Категория: Забавление   
Прочетен: 1453 Коментари: 0 Гласове:
0



imageИзползвайки последните нововъведения при лазерите, светодиодите и оптичните кристали, това невероятно чудо на техниката съчетава науката с природата, за да създаде вечно променящи се живи светлини форми с удивителна красота.
Галактика
image Лазерпод сателит може да променя ъгъла на прожектиране, като изваждате до различна степен крачетата му. Той не заема много място и може да бъде поставен на доста причудливи места, защото наистина "стои здраво на краката си". Захранването е от мрежата с адаптор.
Сателит
Създадено от световно известния майстор на светлинни ефекти Chris Levine, в съюз с фешън фотографа Mario Testino, алуминиевото тяло се състои от "клас 2" лазер и сини светидиоди, които прожектират през въртящ се кристал Swarovski върху два пластмасови дифузера - голям и малък.

Получава се нещо като високотехнологична лава-лампа (за която не бих казал нищо лошо, но просто я има от десетилетия и сме я виждали прекалено много, за да продължава да прави впечатление).

imageЗабравете за северното сияние, за светлините на Лас Вегас или близкия нощен клуб, лазерпод ще ги засенчи всичките.Това е едно поразително лазерно шоу, на което може да се наслаждавате у дома със семейството или приятелите
(в допълнение към Кафе дел мар, примерно).

Но всичко това е само предисловие към главното. Когато дифузерите са си на мястото, лампата действа като обаятелна фантастична декорация. Когато те се махнат, стаята моментално се превръща в призрачна калейдоскопична мъглявина - супернова.
Можете да избирате между два режима: червения лазер за искряща астрална прожекция или комбинацията червен лазер/сини светодиоди за внушителен ефект на космически облаци.

Едно удивително преживяване, на което досега са се наслаждавали единствено Джими Хендрикс и Джим Морисън, докато са били в (така да се каже) "творческа почивка".

Независимо от мощта си, захранването се осъществява от 3 батерии тип АА, като също може да се използва и адапторът за 220 v.

image
Особености:

    *      Алуминиево основно тяло.
    *      Галванизиран голям дифузер.
    *      Галванизиран малък дифузер.
    *      Кристал (прикрепен към основното тяло).
    *      Рефлекторна леща от ръбесто стъкло.
    *      Избор на два режима на работа.
    *      Адаптор за 220V.
    *      Може да се ползва и с 3 батерии тип АА
    *      Инструкции за употреба.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив